EU-RO 2019

Cele mai importante evenimente dedicate agriculturii @ Regiunea N-E (România)

Cele mai importante evenimente dedicate agriculturii @ Romania, regiunea de Nord-Est

Proiect: Cele mai importante evenimente dedicate agriculturii (AGRALIM 2014).
Locaţie: Regiunea de N-E a României.
Detalii: www.clubulagralim.ro

AGRALIM – cel mai important eveniment dedicat agriculturii din Regiunea de Nord-Est se aliniază conceptelor moderne de târguri agricole în câmp!

ABplus Events și Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iași anunță lansarea oficială a platformei expoziționale agricole Ezăreni, în stațiunea didactică a USAMV Iași. Platformă a fost creată pentru găzduirea evenimentului Târgul pentru fermieri Agralim, într-un concept nou, cu modalități complexe de prezentare a utilajelor și produselor agricole.

Plan platforma expozitionala agricola Ezareni

Începând din 2014, AGRALIM – cel mai important eveniment dedicat agriculturii din Regiunea de Nord-Est se aliniază conceptelor moderne de târguri agricole în câmp! Calibrat după noile coordonate ale spațiului generos de 10 hectare avut la dispoziție pe Platforma Expozițională Agricolă „Ezăreni”, târgul organizat în perioada 18 – 21 septembrie 2014 se recomandă prin:
* AGRO FARMA – expoziția include demonstrații live cu o gamă variată de utilaje agricole, pe o suprafață de 35.000 de metri pătrați și prezentarea de echipamente pentru fermele vegetale și zootehnice;
* AGRO FARMA INPUTURI – prezentarea loturilor demonstrative de culturi agricole pe o suprafață de 17.500 de metri pătrați;
* AGROZOO – expoziție de animale de rasă și arenă de prezentare;
* SALON DE FINANȚARE A AGRICULTURII;

Primul eveniment agricol găzduit de platforma agricolă expozițională Ezăreni va fi în mai. Platforma Expozițională Agricolă „Ezăreni” care este situată în Stațiunea Didactică –USAMV Iași, ferma Ezăreni (n.r.- la 8 km de la Metro spre Vaslui și 12 km din centrul Iașului) va găzdui în luna mai Întâlnirea anuală a Clubului Fermierilor Agralim – prilej de networking cu fermierii din regiunea de Nord-Est. Acest prim eveniment agricol de amploare organizat pe platforma expozițională agricolă de la Ezăreni va fi urmat în septembrie de TÂRGUL AGRALIM și evenimentele sale conexe:
* FORUMUL AGRICOL AL REGIUNII DE NORD EST;
* GALA PREMIILOR DE EXCELENȚĂ A FERMIERILOR ÎN AGRICULTURĂ PENTRU REGIUNEA DE NORD-EST;
* FESTIVALUL NATURII – festival dedicat micilor fermieri;

Condiții optime pentru realizarea evenimentelor agricole expoziționale: ABplus Events a dezvoltat proiectul platformei pentru a oferi condiții optime de prezentare a produselor și utilajelor agricole de către expozanți și condiții optime de informare, experimentare și formare a fermierilor din regiunea de Nord-Est și Republica Moldova. Platforma expozițională Ezăreni dispune și de pavilioane expoziționale destinate expozițiilor indoor și Forumului Agricol, zone de repaos și relaxare, spațiu de recepție și parcare specială pentru vizitatori și expozanți.

Parteneriatul dintre universitate și organizatorul profesionist de evenimente crează în regiunea de Nord Est contextul și spațiul unic pentru organizarea în aer liber a evenimentelor agricole specializate dedicate marilor fermierilor.

Târgul pentru fermieri

Momentan nu sunt comentarii.

Leave a Reply
• • • inSUCEAVA.ro - Evenimente pentru tineri din Suceava. • • • Parteneri: Asociaţia Youth Can Do It | Night Music | Dance Generation Romania | ComunitateaONG.ro | DJScript.net | salutBucovina.ro | DJ Verony