EU-RO 2019

Peste 500 câini înscriși la Expoziția Chinologică 2014 @ Shopping City Suceava

EXPOZIŢIA CHINOLOGICĂ 2014 @ Shopping City Suceava

Eveniment: EXPOZIŢIA CHINOLOGICĂ (CUPA BUCOVINA 2014)
Locaţie: Parcarea Shopping City Suceava
Data: 17-18 mai 2014

PESTE 500 DE CÂINI ÎNSCRIȘI LA
EXPOZIŢIA CHINOLOGICĂ
CUPA BUCOVINA 2014
Parcarea Shopping City Suceava
17 – 18 mai 2014

ASOCIAŢIA CHINOLOGICĂ A JUDEŢULUI SUCEAVA, structură teritorială a ASOCIAŢIEI CHINOLOGICE ROMÂNE, în parteneriat cu SHOPPING CITY SUCEAVA organizează expoziția națională chinologică de desemnare a titlului C.A.C Cupa Buovina 2014.
Timp de 2 zile, sâmbătă 17 mai și duminică 18 mai 2014, vă invităm la spectacol în parcarea Shopping City Suceava unde veți putea admira cele mai deosebite exemplare de câini în cadrul unui concurs de frumusețe și aptitudini.
La CUPA BUCOVINA, SUCEAVA 2014, sunt așteptaţi să concureze peste 500 de câini din aproximativ 50 de rase, care vor fi evaluaţi de un corp de arbitri internaţionali din România şi Republica Moldova.
Prin participarea cu succes la aceste două expoziţii canine (obţinerea calificativului EXCELENT pentru masculi şi FOARTE BUN pentru femele), în conformitate cu Regulamentul de Creştere a Câinilor de Rasă adoptat de ASOCIAŢIA CHINOLOGICĂ ROMÂNĂ, se poate obţine dreptul de montă, calificare obligatorie în vederea reproducerii, selecţiei şi ameliorării raselor canine, inclusiv a raselor autohtone de câini: Ciobănesc Românesc de Bucovina, Ciobănesc Românesc Carpatin, Ciobănesc Românesc Mioritic şi Ciobănesc Românesc Corb. Dreptul de montă pentru câinii de rasă facilitează obţinerea certificatelor de origine ale descendenţilor (puilor) şi înregistrarea în circuitul chinologic naţional.
Pentru toţi cei care iubesc acest minunat animal, câinele, fie ei admiratori, proprietari sau crescători de câini, evenimentul va fi un bun prilej de recreere activă, de iniţiere în domeniul chinologic, dar şi de participare competitivă în spiritul sportivităţii şi al respectului reciproc.
Pe parcursul celor două zile, spectatorii sunt așteptați și la „Târgul de produse tradiționale” unde se vor prezenta produse tradiţionale din carne, brânzeturi, dar şi miere şi produse apicole, prăjituri de casă, gemuri, dulciuri ungureşt, fructe şi multe alte produse. În plus, la eveniment vor fi prezenți și meşteri populari cu produse artizanale, iar în parcarea Shopping City Suceava vor fi amenajate tarabe cu alimente, dulciuri şi băuturi răcoritoare.
Tot la expoziția chinologică, iubitorii de animale au ocazia să cumpere pentru prietenii lor necuvântători accesorii, cosmetice și hrană de la standurile special amenajate. De altfel, copiii vor participa la ateliere educative de creație, în cadrul cărora vor putea confecționa din obiecte art craft, accesorii pentru căței și vor învăța numeroase lucruri despre îngrijirea cățeilor de rasă prezenți în expoziție.
Partenerii evenimentului: Belcando, Animax, Decathlon, Carrefour, Baumax, Citadin Construct, Platinum, Rompeisaj.

Shopping City Suceava face parte din portofoliul fondului britanic de investiţii Argo Real Estate Opportunities Fund (AREOF), unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail și centre comerciale din Europa Centrală şi de Sud- Est, totalizând peste 340.000 mp. Deschis în aprilie 2008, Shopping City Suceava este primul parc de retail din judeţ. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 46.000 mp Shopping City Suceava reuneşte peste 90 de magazine de renume naţional şi internaţional, printre care hypermarket-ul Carrefour, Mobexpert, Media Galaxy, Baumax şi NewYorker. Shopping City Suceava este situat la 5 minute de centrul oraşului şi dispune de 1.300 de locuri de parcare. Alături de Shopping City Suceava, portofoliul rgo Real Estate Opportunities Fund (AREOF) din România include Shopping City Sibiu, Era Shopping Park Oradea şi Era Shopping Park Iaşi.

Momentan nu sunt comentarii.

Leave a Reply
• • • inSUCEAVA.ro - Evenimente pentru tineri din Suceava. • • • Parteneri: Asociaţia Youth Can Do It | Night Music | Dance Generation Romania | ComunitateaONG.ro | DJScript.net | salutBucovina.ro | DJ Verony